ZAKAJ DPD? - coffeetime.si

ZAKAJ DPD?

green world

Trajnost je največji izziv našega časa. To je tisto, kar nas motivira vsak dan. Želimo biti gonilna sila za dobro na svetu in združiti moči s strankami, potrošniki, dobavitelji in drugimi deležniki, da bi pozitivno vplivali na ljudi, naš planet in skupnosti, s katerimi sodelujemo.

TO JE TISTO KAR NAS POVEZUJE Z PODJETJEM DPD

Trajnost je pomembna!

Pomembna je za naše stranke,

pomembna je za naše ljudi in

pomembna je za našo družbo!

Tako kot vsako leto je tudi letos DPDgroup objavila trajnostno poročilo za leto 2021, ki potrjuje njihovo vizijo do leta 2030, da postanejo mednarodna referenca na področju trajnostne dostave in vodilni dejavnik pospeševanja e-trgovine. Kot vsako leto, so jih vodile njihove temeljne vrednote transparentnost, solidarnost, odgovornost, odprtost in spoštovanje.

Medtem ko si prizadevajo doseči vizijo za leto 2030, si hkrati prizadevajo postaviti trajnost v središče vsega kar počnejo. Od voznih parkov in skladišč do zgradb in dostavne infrastrukture, trajnostne spremembe spodbujamo v vsem, kar počnemo. Ker si vsi delimo #IstiNaslov.

ALI STE VEDELI: da so do konca leta 2021 so bile dostave družbe DPD v 52 evropskih mestih izvedene izključno z vozili z nizkimi emisijami. Cilj do leta 2025 je zagotoviti dostavo z nizkimi emisijami v kar 350 mestih po Evropi.

Družba DPD po vsej Evropi še naprej vlaga v hitrejše spremembe in hitrejšo dekarbonizacijo. Vsaka njihova dostava, vsako njihovo spremembo in vsako njihovo dejanje vodi cilj, da postanejo mednarodna referenca na področju trajnostne dostave.

Ravno zato bo vaš paket na vaš naslov dostavil kurir družbe DPD. 

DPD

Tako pa se z družbo DPD dopolnjujemo tudi v coffeetime.si, saj paketi iz naše trgovine v 90% odhajajo v reciklirani embalaži, računov ne izdajamo več v fizični obliki, temveč jih pošiljamo na e-naslov, ves čas skrbimo da ne ustvarjamo dodatnih odpadkov, ampak le-te uporabimo naprej in jim podaljšamo življensko dobo. 

 

Nazaj na spletni dnevnik