Blog

AEROPRESS, VAŠ NAJBOLJŠI POLETNI SOPOTNIK

AEROPRESS, VAŠ NAJBOLJŠI POLETNI SOPOTNIK

KAKO PRIPRAVIMO AEROPRESS PO KLASIČNI AEROPRESS RECEPTURI: Z priloženo zajemalko zajamemo kavo (približno 15g). Kavo zmeljemo srednje grobo. Če imamo zmleto kavo, pazimo da je kava filter mletje. V držalo...

AEROPRESS, VAŠ NAJBOLJŠI POLETNI SOPOTNIK

KAKO PRIPRAVIMO AEROPRESS PO KLASIČNI AEROPRESS RECEPTURI: Z priloženo zajemalko zajamemo kavo (približno 15g). Kavo zmeljemo srednje grobo. Če imamo zmleto kavo, pazimo da je kava filter mletje. V držalo...

KAKO PRIPRAVITI FRENCH PRESS - coffeetime.si

KAKO PRIPRAVITI FRENCH PRESS

SPOZNAJ METODO FRENCH PRESS Znana tudi kot Melior, kavna infuzija,ki jo pridobimo s French Press je narejena po meri za vas: zaradi njene raznolikosti pridobimo kavo različnih intenzivnosti, glede na čas infuzije. Udoben, praktičen in enostaven za...

KAKO PRIPRAVITI FRENCH PRESS

SPOZNAJ METODO FRENCH PRESS Znana tudi kot Melior, kavna infuzija,ki jo pridobimo s French Press je narejena po meri za vas: zaradi njene raznolikosti pridobimo kavo različnih intenzivnosti, glede na čas infuzije. Udoben, praktičen in enostaven za...

KAKO PRIPRAVITI KAVO V KAFETJERI - coffeetime.si

KAKO PRIPRAVITI KAVO V KAFETJERI

Veliki kavoljubi se radi posvetijo prav vsaki popiti skodelici kave. Če ste med njimi veste, da je svet kav neskončen, poln arom in nepozabnih doživetij. Prav zato poznavalci kave pravijo,...

KAKO PRIPRAVITI KAVO V KAFETJERI

Veliki kavoljubi se radi posvetijo prav vsaki popiti skodelici kave. Če ste med njimi veste, da je svet kav neskončen, poln arom in nepozabnih doživetij. Prav zato poznavalci kave pravijo,...

Grozljiva kava ali ‘’espresso sladica’’? - coffeetime.si

Grozljiva kava ali ‘’espresso sladica’’?

Grozljiva kava: Noč čarovnic je že zelo blizu ... med tem časom si poglejmo, kako se lahko izognemo ''nepridipravom'' ali neprijetnim presenečenjem pri pripravi espressa?Tu so najpogostejše napake in vzroki,...

Grozljiva kava ali ‘’espresso sladica’’?

Grozljiva kava: Noč čarovnic je že zelo blizu ... med tem časom si poglejmo, kako se lahko izognemo ''nepridipravom'' ali neprijetnim presenečenjem pri pripravi espressa?Tu so najpogostejše napake in vzroki,...